دنیا در دو روز آینده چگونه خواهد بود
به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان رادیو پس فردا و آدرس radiopasfarda.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 27
بازدید ماه : 241
بازدید کل : 39753
تعداد مطالب : 220
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 220
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 11
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 27
بازدید ماه : 241
بازدید سال : 1267
بازدید کلی : 39753
امام‌ جمعه موقت تهران گفت:

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله محمد امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران امروز در خطبه دوم نماز عبادی سیاسی جمعه تهران درباره راهپیمایی اربعین گفت: این راهپیمایی از یک جهت فضایی عرفانی برای زائران بود اما مهم‌تر از آن پیامی است که به استکبار داده شد و آن این بود که همه جمعیت این بیست و چند میلیون که به کربلا رفتند نیستند بلکه آنها صرفا گروه کوچکی از یک میلیارد و 600 مسلمان هستند.

وی با اشاره به ارادت همه مسلمانان به اهل بیت از جمله اهل سنت ساکن در کاظمین اظهار داشت: دنیای استکبار بداند آنها که امثال داعش را طراحی کرده و می‌زایند و بعد ادعا می‌کنند که با آنها مخالفیم ما می‌دانیم که هدفشان دست‌اندازی به اعتاب مقدس مقدسه است اما در برابر آنها فقط ملت و ارتش عراق نبوده بلکه یک میلیارد و 600 میلیون مسلمان قرار دارد.

آیت‌الله امامی کاشانی گفت: نه تنها مسلمانان بلکه در سیما مشاهده کردیم که ارامنه هم صلیب بر گردن انداخته و به زیارت حضرت ابوالفضل رفتند و دنیای استکبار بداند که کوچک‌ترین اسائه ادب به اعتاب مقدسه با عکس‌العمل دنیای اسلام مواجه می‌شوند.

وی با تاکید بر معرفت و بصیرت حاکم بر جهان اسلام خاطرنشان کرد: بگذریم از چند صد نفر که در برابر یک میلیارد و 600 میلیون مسلمان با فکر وهابی‌گری و افکار جاهلانه قرار گرفته‌اند.

خطیب جمعه تهران بصیرت را طبق گفته ملاعبدالرزاق کاشی موجب جوشیدن چشمه‌های معرفت عنوان کرد و با تاکید براینکه الان دنیای اسلام با گذشته تفاوت یافته است گفت: سال 88 مشکلی پیش آمد و پس از انتخابات ریاست جمهوری یک طرف می‌گفت آرا متعلق به من است و دیگری می‌گفت متعلق به من است اما بحث به اینجا بسنده نشد و وارد اعلامیه‌ها و اطلاعیه‌ها شد.

وی با یادآوری حمایت صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها از این اطلاعیه‌ها و بیانیه‌ها و تبدیل یک مسئله جزئی به یک فتنه سراسری در کشور افزود: کاری که در داخل صورت گرفت طمع بیگانه را متوجه جمهوری اسلامی کرد و ملت ایران در 9 دی در برابر این توطئه در سراسر کشور حرکت کردند و دشمن را بر سر جای خود نشاندند و دشمن فهمید که با این طراحی‌ها نمی‌تواند نسبت به جمهوری اسلامی و مقام ولایت کوچک‌ترین اسائه ادبی کند.

آیت‌الله امامی کاشانی گفت: این انسجام و یکپارچگی در کشور مسئله بسیار مهم و ارزنده است که جامعه با یک پیکر در کانونی به نام ولایت در ایران قرار گرفته است و در تمام مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این تجمع و استحکام در همه جا اثربخش است.

وی به نامه وزیر امور خارجه به همه وزرای امور خارجه کشورهای دیگر درباره مواضع جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و افزود: این نامه به این اشاره دارد که ما از حقوقمان کوتاه نخواهیم آمد و بر آنچه دنیا قبول دارد عمل کرده‌ایم.

خطیب جمعه تهران با تاکید بر عمل ما به سیره امام راحل و فتوای مقام معظم رهبری در مورد حرمت دستیابی به بمب هسته‌ای گفت: نسبتی که شما به ما می‌دهید کذب و دروغ است و همه بدانند که هر اخلال و اشکالی در مذاکرات پدید آید بر گردن 1+5 است؛ این نکته‌ای مهم و برخواسته از همه قدرتی است که در کشور وجود دارد.

وی نمونه دیگری از انسجام و قدرت کشور را در رزمایش محمد رسول‌الله تجلی یافته خواند و با اشاره به همکاری ارتش و سپاه در این رزمایش هدف آن را طبق اطلاعیه این دو نهاد ایجاد امنیت در منطقه خواند و تصریح کرد: این رزمایش حرکتی مفید برای منطقه است و ثابت می‌کند که بیگانه نمی‌تواند دست‌اندازی کند.

آیت‌الله امامی کاشانی با تجلیل از حفاظت هواپیمایی کشور و 5 دی سالروز دستور امام(ره) مبنی بر سپردن حفاظت هواپیماها به سپاه گفت: از زمانی که سپاه وارد این عرصه شد یک مورد هواپیماربایی شاهد نبوده‌ایم.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های دوم نماز جمعه تهران که در مورد موضوع اوقاف خطاب به کسانی که اموال وقفی را تصرف کرده‌اند تصریح کرد: بدانید که باید با تولیت موقوفه هماهنگ باشید و حرف او را عمل کنید. شما حق ندارید مال وقف را در دست بگیرید. همانطور که امام راحل تاکید داشتند که موقوفات باید در وقف باقی بماند.

امام جمعه موقت تهران خطاب به افرادی که مال وقف را می‌برند و در ازای آن بهایی اندک پرداخت کرده و یا اصلا هیچ نمی‌دهند گفت: در حدیث است که اولین چیزی که از دست مسلمان گرفته می‌شود امانت است؛ امانت نسبت به مال، حقوق، مردم، ناموس و ... و آخرین چیزی که از مسلمان گرفته می‌شود نماز اوست یعنی اگر امانت بر گردن او باشد نماز می‌خواند، روزه می‌گیرد، حج می‌رود اما خائن است زیرا اولین چیزی که از او گرفته می‌شود امانت است.

وی با تاکید براینکه وقف متعلق به خداست اظهار داشت: فقها معتقدند اگر واقف مالی را وقف کرد دیگر نمی‌تواند مصرف آن و یا تولیت آن را عوض کند چون به محض اعلام وقف مال متعلق به خدا می‌شود.

آیت‌الله امامی کاشانی خطاب به متمولین و ثروتمندان گفت: شما که تمکن مالی دارید وقف کنید چراکه وقف باقی است و از بین نمی‌رود و لذا باقیات الصالحات برای خود بگذارید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم همکاری مردم با پرسنل و کارمندان اداره آمار به ویژه در اعلام تولدها و فوت‌ها درادامه با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله سید علی غیوری خاطرنشان کرد: ایشان در دوران مبارزه به خانواده‌های زندانیان کمک مالی می‌کرد و شاه با هدف قطع دسترسی او به این خانواده‌ها آیت‌الله غیوری را زندانی کرد اما او با کمک رابطه‌ها این کمک‌ها را ادامه داد.

 

خطیب نماز جمعه تهران بار دیگر ثروتمندان را به بذل مال خود در راه خدا دعوت کرد و گفت: اگر مال خود را نبخشید و یا خمس آن را پرداخت نکنید تبدیل به چاهی می‌شود که پس از مرگ در آن خواهید افتاد و به فقر عجیبی در عالم برزخ دچار خواهید شد.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 55
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


شلیک نمونه‌ای از موشک دهلاویه برای اولین

در دومین روز از رزمایش گسترده رزمایش محمد رسول‌الله(ص) برای اولین‌بار نمونه‌ای از موشک دهلاویه شلیک شد.

به گزارش قرارگاه فرهنگی رسانه ای ارتش از منطقه رزمایش، درادامه رزمایش گسترده محمد رسول الله(ص) ، نیروهای دشمن فرضی در یکی از سواحل پیاده شده و اقدام به پیشروی کردند، اما با پرواز هواپیماهای خودی و بمباران نیروهای دشمن که در ساحل پیاده شده بودند و نیز انهدام شناورهای دشمن که در نزدیکی ساحل پهلو گرفته بودند پیشروی نیروهای دشمن فرضی متوقف شد.

در ادامه نیروهای خودی با اجرای آتش سنگین توپخانه تلفاتی را به دشمن وارد کردند. همچنین بالگردهای هوانیروز درنقش نیروهای خودی با شلیک موشک «تاو» افراد و ادوات پیاده شده دشمن را مورد هدف قرار دادند.

در جریان این مرحله از رزمایش سامانه‌های جنگ الکترونیک، با شنود اطلاعات و رمزگشایی جابه‌جایی دشمن و همچنین پهپادها به جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز از مواضع دشمن فرضی پرداختند.

همچنین نیروهای خودی با اجرای پدافند قاطع و شلیک نمونه‌ای از موشک دهلاویه برای اولین‌بار تلفاتی را به نیروهای دشمن فرضی وارد و آنها را منهدم کردند.

تعداد بازدید از این مطلب: 107
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


پورتر: آمریکا حاضر به دادن امتیازهای لازم برای توافق هسته‌ای با ایران نیست - See more at: http://www

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «گرت پورتر»، نویسنده مشهور کتاب «بحران ساختگی» درباره برنامه هسته‌ای ایران در یادداشتی نوشت دولت آمریکا انگیزه‌ای برای توافق هسته‌ای با ایران ندارد. این تاریخدان و روزنامه‌نگار تحقیقی در یادداشتی در پایگاه خبری «میدل‌ایست آی» با بیان اینکه توافق جامع هسته‌ای با ایران در راستای منافع آمریکا است آن را دستاوردی عمده در سیاست خارجی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا خوانده است. وی به رغم این افزوده شواهد حاکی از آن است که دولت آمریکا امتیازهای لازم را به ایران برای دستیابی به توافق جامع هسته‌ای نخواهد داد. وی در توضیح بیشتر در این باره می‌نویسد: «از یک سو، نظام قانونی آمریکا طی بیش از دو دهه به گونه‌ای توسط منافع اسرائیل تغییر شکل داده که موانعی که اوباما باید برای رفع تحریم‌های ایران از آنها عبور کند از لحاظ سیاسی به مراتب سخت‌تر از موانعی است که باید برای رفع تحریم‌ها کوبا از آن عبور می‌کرد. در ادامه این یادداشت آمده است: «و از سوی دیگر، دولت آمریکا به رغم اختلافاتش با بنیامین نتانیاهو بر سر مذاکرات به واقع به روایتی جعلی از تسلیحاتی بودن برنامه هسته‌ای ایران و یک "فریب هسته‌ای" که اسرائیل آن را از دیرباز ترویج کرده، معتقد است.» گرت پورتر در ادامه این یادداشت به اظهارات وندی شرمن، سرپرست تیم مذاکره‌کننده آمریکا اشاره کرد که ایران را به خاطر آنکه فریبکاری بخشی از ژنش است، غیرقابل اعتماد خوانده بود. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931005000733#sthash.DZyvixnQ.dpuf

تعداد بازدید از این مطلب: 58
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


کمک رسانی ارتش به زایران

به دنبال حضور گسترده مردم ولایتمدار ایران اسلامی در مراسم اربعین حسینی، ارتش جمهوری اسلامی ایران به خدمت رسانی به زائران حسینی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی ارتش، حضور و شرکت گسترده عاشقان امام حسین(ع) از ایران اسلامی در مراسم اربعین سرور و سالار شهیدان، باعث ایجاد مشکلاتی در بازگشت زائران از مرزهای جنوبی و غربی کشور به داخل شد که در این راه ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار سایر سازمانها و نهادهای امداد رسان به خدمت رسانی به زائران امام حسین(ع) در مرزهای چزابه، شلمچه و مهران پرداخت.http://aja.ir/Portal/Picture/ShowPicture.aspx?ID=e87ff813-8382-48cf-82ba-616a5f862a88

اعزام 80 دستگاه اتوبوس به مرزهای غرب و جنوب کشور توسط نیروی زمینی، 13دستگاه اتوبوس توسط ستاد ارتش به شهر مهران، امداد رسانی در کلیه سطوح توسط یکان های مستقر در مناطق جنوبی و غربی کشور که زائران از آن مرزها به داخل کشور مراجعت می کردند، آمادگی جهت اسکان زائران در یکی از پادگان های کشور، امکان ایجاد خطوط هوایی جهت حمل و نقل زائران به داخل کشور، استقرار دهها تانکر سوخت و آب رسان در مسیر  انتقال زائران، استقرار تیم های امداد رسان پزشکی همراه با امکانات درمانی و تعمیرکاران خودرو و ....؛ بخشی از امداد رسانی یکان های ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرزهای جنوبی و غربی کشور به زائران حرم امن حسینی بود.

تعداد بازدید از این مطلب: 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دشمنان که به قدرت نیروهای مسلح ما واقفند روی به جنگ نرم و هجمه فرهنگی آورده اند

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در سفر به خوزستان و در جمع کارکنان یکان های ارتش مستقر در این استان گفت: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که به قدرت نیروهای مسلح ما واقفند برخورد نظامی و سخت با نظام ایران اسلامی را پر هزینه می دانند لذا روی به جنگ نرم و هجمه فرهنگی به ما آورده اند.

به گزارش روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام آل هاشم در ادامه با بیان این که نیروهای مسلح ما باید همیشه در اوج آمادگی باشند، افزود: اختلاف و تفرقه افکنی بین قومیتها به ویژه شیعه و سنی، ناامید کردن جوانان نسبت به آینده، تضعیف اعتقادات دینی جوانان ما، ترویج فرهنگ فساد و بی بند و باری و بی اعتقاد کردن نسل جدید به دین؛ از جمله راه کارها و تلاش های دشمنان در جنگ نرم علیه ایران اسلامی می باشد.

نماینده ولی فقیه در ارتش افزود: دشمن می خواهد روحیه جهادی را در مردم از بین ببرد لذا همه باید تلاش کنند فرهنگ حسینی که اوج روحیه جهادی است را ترویج داده و آن را نهادینه سازند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش همچنین در جمع عزاداران حسینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خوزستان از جمله مهم ترین رسالت های شیعیان را زنده نگاه داشتن و ترویج فرهنگ نجات بخش امام حسین(ع) دانست و گفت: ما باید راه کارهایی داشته باشیم تا بتوانیم سیره و گفتار ائمه را دنبال کنیم.

وی بر پایی آئین های سوگواری و عزاداری را یکی از راه کارهای راهبردی زنده نگاه داشتن قیام امام حسین(ع) دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس، عشق به امام حسین (ع) موتور محرکه و عامل بسیاری از موفقیت ها بود.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


امیر سرتیپ پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تمام تحرکات دشمنان توسط کارشناسان زبده نیروهای مسلح ایران اسلامی، خارج از مرزهای کشور رصد می‌شود.

سرتیپ پوردستان در نخستین یادواره 200 شهید ارتش که در کازرون برگزار شد، در سخنانی به تشریح وضعیت ارتش در زمان رژیم پلید پهلوی پرداخت و اظهار داشت: دنیای استکبار به‌ویژه آمریکا در زمان پهلوی از ارتش ایران ژاندارم و چماق منطقه ساخته بود تا بتواند با کمک آن به منافع شوم خود دست پیدا کند.

 

وی ادامه داد: دنیای استکبار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‌ خاطر این که می‌دانست فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی محدود به مرزها نمی‌ماند و کشورهای دیگر را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد از روی ناتوانی متوسل به ترور شخصیت‌ها شد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، ایجاد ناامنی، تحمیل هشت سال جنگ و تحریم و تهدید را از ترفندهای سازمان‌یافته دنیای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب تاکنون برشمرد و افزود: به فضل خدا نه‌تنها در برابر این‌ همه هجمه شکست نخوردیم بلکه فرهنگ غنی و ادبیات انقلاب به خارج از کشور نیز صادر شد ه است.

پوردستان تصریح کرد: دشمنان اسلام به‌ خاطر این که از وحدت میان شیعه و سنی در عذاب بودند در حادثه ساختگی 11 سپتامبر به بهانه مبارزه با تروریسم قصد داشتند از نفوذ اسلام جلوگیری کنند.

تعداد بازدید از این مطلب: 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


C4I مسیر پیشروی دشمن را سد کرده و پاسخی مقتدرانه به تهدید می‌دهد

دبیر هشتمین کنفرانس فرماندهی و کنترل ایران در نشست خبری که به همین مناسبت در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد، اظهار داشت: "C4I" با رعایت قواعد خاص مسیر پیشروی دشمن را سد کرده و پاسخی مقتدرانه به تهدید می‌دهد.

دبیر هشتمین کنفرانس فرماندهی و کنترل ایران افزود: در این همایش که با حضور وزیر دفاع و معاون علمی فناوری رئیس‌جمهور و بزرگان حوزه دفاع و امنیت کشور برگزار خواهد شد، جدیدترین دستاوردهای علمی- پژوهشی ارائه می شود.

سرهنگ نجاتی ایجاد فضای تعامل و تبادل، شناسایی نیازها و چالش‌ها و شناسایی خبرگان و نخبگان را از اهداف این کنفرانس دانست و گفت: مراسم افتتاحیه این کنفرانس روز سه شنبه 25 آذر برگزار خواهد شد و مجموعه نیروهای مسلح، سازمان پدافند غیرعامل و بسیاری از ارگان‌های نظامی در این همایش همکاری و شرکت خواهند داشت. 

وی شعار این همایش را "فرماندهی و کنترل؛ راهبرد اقتدار ملی" عنوان و تصریح کرد:"C4I"به دنبال کاهش خسارات در ساعات اولیه بحران است که با رعایت قواعد خاص خود، جلوی پیشروی‌های دشمن را گرفته و در حوزه آفندی با استفاده از سامانه فرماندهی و کنترل، پاسخی مناسب و مقتدرانه به تهدید می‌دهد.

او مبانی پایه و بنیادی فرماندهی و کنترل، توسعه زیرساخت‌های فرماندهی و کنترل، توسعه علوم و فناوری در عرصه فرماندهی و کنترل، و کارکرد فرماندهی و کنترل در اقتدار ملی را از جمله محورهای همایش"C4I"برشمرد.

دبیر هشتمین همایش "C4I" در ادامه گفت: فرماندهی و کنترل، تنها مختص به مسائل نظامی نیست. در واقع فرماندهی یک نوع مدیریت ویژه در گستره وسیع با قدرت خطرپذیری است که دو عامل بحران و تصمیم‌سازی سریع در آن اهمیت ویژه دارد.

 
تعداد بازدید از این مطلب: 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ه دنبال کیفی سازی نیروی انسانی از طریق آموزش تخصصی آنها هستیم

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: به دنبال افزایش نیروی انسانی نیستیم بلکه به دنبال کیفی سازی نیروی انسانی از طریق آموزش تخصصی آنها هستیم.

امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با اعلام این خبر توضیح داد:طرح ساختار سازمانی قرارگاه پدافند هوایی سه ماه قبل مصوب شده و مشخص می کند چه تعداد نیروی انسانی با چه کیفیتی در کنار سامانه ها پدافندی قرار گیرند.

وی همچنین

تعداد بازدید از این مطلب: 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


فرمانده کل ارتش با حضور در پایگاه شکاری شهید یاسینی از قسمت های مختلف این پایگاه بازدید کرد.

امیر سرلشکر عطا الله صالحی، فرمانده کل ارتش با حضور در پایگاه شکاری شهید یاسینی از قسمت های مختلف این پایگاه بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن ارزیابی آمادگی رزمی و توان عملیاتی پایگاه شکاری شهید یاسینی با حضور در شیلترها و گروه نگهداری، در جریان روند پیشرفت طرح ها و برنامه ها قرار گرفت .

فرمانده کل ارتش همچنین ضمن دیدار با کارکنان و خلبانان پایگاه شهید یاسینی، از جنگنده هایی که توسط متخصصان داخلی بازآماد شده اند نیز بازدید کرد.

امیر سرلشکر صالحی همچنین به صورت چهره به چهره با خانواده های کارکنان این پایگاه نیز دیدار و گفت و گو نمود

تعداد بازدید از این مطلب: 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


پیشنهاد برای مبارزه فوری با تروریسم

رئیس جمهور در همایش جهان علیه خشونت و افراطی گری درجهت مبارزه فوری با تروریسم در منطقه و جهان ۱۰ پیشنهاد ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحانی در همایش بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری با اشاره به طرح مبارزه با خشونت و افراطی گری دولت یازدهم در مجمع عمومی سازمان ملل در سال گذشته که با اکثریت آراء به تصویب رسید، گفت: رای قاطع کشورهای جهان به این طرح میزان اهمیت و ضرورت پرداختن به مقوله خشونت در جهان را نشان می‌دهد.

وی افزود: در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۳ در شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد ایده جهان عاری از خشونت و افراطی گری را ارائه کردم، در همان مجمع ایده مطرح شده تبدیل به قطعنامه شد. در آن سخنرانی من از رهگذر احساس و فهم خود به تبیین بیم ها و امیدهایی پرداختم که در سطح بین المللی و منطقه ای به چشم می خورد؛ بیم هایی که می تواند زندگی بشر را تهدید کند و به چالش بکشد.

وی با اشاره به برگزاری همایش بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری در تهران گفت: اکنون در تهران گرد هم آمده ایم تا با اتکا به امیدها بر بیم های ویرانگر و یاس آور فائق آییم.

رئیس جمهور ادامه داد: از آنجا که سنت الهی و اراده عام جهانی پشتیبان امیدهای سازنده و الهام بخش است رجاء واثق دارم که اقدام جمعی ما با موفقیت غنی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه همکاری های گسترده سیاسی و اقتصادی در نظام بین الملل خشونت و افراطی گری را کاهش داده است، گفت: در عین حال متاسفانه در بخش های دیگری من جمله منطقه خاورمیانه، خشونت همچنان حضور دارد و بعضا به طور روزانه جان دهها کودک و زن و مرد را می گیرد.

روحانی تصریح کرد: لازم است همه کشورها و جریان‌های حامی صلح با همکاری و تعامل و هماهنگی، جدیت خود را در مبارزه با خشونت و افراطی گری به حداکثر برسانند و در این زمینه درک مشترک ما از علل ظهور خشونت بسیار مهم است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی و رسانه ها به هر میزان که در فهم افراطی گری و خشونت به نظرات مشترک برسند، به سیاست گذاری ها و اجرای موفق آنها منتهی خواهد شد، گفت: در نظام بین الملل امروز جنگ و درگیری های نظامی جز تولید هزینه و تنش و از هم گسیختگی زندگی اجتماعی و اقتصادی شهروندان هیچ نفعی ندارد.

دولت‌های منطقه به مراتب علاقه‌مندتر و دلسوزتر در پی آرامش و مبارزه با خشونت هستند و هیچ ضرورتی دیده نمی شود که بازیگران فرامنطقه ای که منافع خاص خود را دنبال می کنند، سرنوشت مردم این منطقه را رقم بزنند.

وی افزود: اروپایی ها بعد از قرنها درگیری و نزاع در نهایت به همکاری‌های به هم تنیده اقتصادی گردن نهادند و با همگرایی اقتصادی، سیاسی و امنیتی دستاوردهای بزرگی را برای صلح و امنیت منطقه خود به ارمغان آوردند. خوشبختانه کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین نیز با همکاری گسترده منطقه ای و اقتصادی در فرایند ائتلاف‌های موثر سیاسی و اقتصادی قدم برمی دارند.

رئیس جمهور تصریح کرد: من از عموم کشورهای منطقه درخواست می کنم که با همفکری و هماهنگی و ایجاد ائتلاف و سیاست گذاری های منطقی و عقلانی به سوی خاورمیانه‌ای در صلح و امنیت سوق پیدا کنیم. طبیعی است که دولت‌های این منطقه به مراتب علاقه‌مندتر و دلسوزتر در پی آرامش و مبارزه با خشونت هستند و هیچ ضرورتی دیده نمی شود که بازیگران فرامنطقه ای که منافع خاص خود را دنبال می کنند، سرنوشت مردم این منطقه را رقم بزنند.

وی با اشاره به لوازم و ابزارهای محقق شدن جهان عاری از خشونت، گفت: جهان عاری از خشونت زمانی محقق می شود که دولتها با هم همکاری کنند، سیاست گذاری ها هماهنگ باشد.

روحانی تاکید کرد: وقتی دولت‌ها هماهنگ باشند، جریان‌های افراطی در حاشیه قرار خواهند گرفت. دولت های مقتدر اگر با همسایگان خود به سیاست مشترکی دست یابند می توانند در مدت زمان کوتاهی ریشه های خشونت را بخشکانند و این نوع همکاری ها در منطقه آسیا، اروپا و آمریکای لاتین به وضوح قابل مشاهده است و زمینه ساز کاهش افراطی گری شده است.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست های دولت یازدهم، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در دوره جدید مدیریت و دولت تدبیر و امید از روز اول مسئولیت خود بر ثبات، آرامش و مبارزه با خشونت تاکید کرده است و در عموم مجامع منطقه ای و بین المللی خواستار همکاری دولت ها برای ریشه کن کردن خشونت شده است.

روحانی با تاکید بر اینکه تمام نهادها و ارگان های جمهوری اسلامی ایران در این هدف ملی با یکدیگر هماهنگ هستند، خاطرنشان کرد: در صورتی که کشورهای منطقه با یکدیگر به تفاهم برسند می توانند جریان های ضد اسلامی مانند داعش را در مدت زمان کوتاهی به حاشیه رانده و هزاران زن و مرد و کودک که  به واسطه این اعمال وحشیانه و ضد انسانی بی خانمان و اسیر گشته اند آزاد نمایند. در چنین شرایطی هیچ نیازی به حضور بیگانگان و نفوذ تدریجی آنها در منطقه ما نیست.

این واقعیتی تلخ است که تروریست ها انواع خشونت ها مانند کشتار انسانها و تخریب اماکن مقدس، آثار باستانی و خرید و فروش زنان را به نام دین انجام می دهند. قتل عام انسانها، جفای آشکار در حق آموزه های صلح آمیز همه ادیان است که بر اساس آن کشتن یک انسان بیگناه همانند کشتن همه انسانهاست.

این واقعیتی تلخ است که تروریست ها انواع خشونت ها مانند کشتار انسانها و تخریب اماکن مقدس، آثار باستانی و خرید و فروش زنان را به نام دین انجام می دهند. قتل عام انسانها، جفای آشکار در حق آموزه های صلح آمیز همه ادیان است که بر اساس آن کشتن یک انسان بیگناه همانند کشتن همه انسانهاست.

وی تصریح کرد: آموزه های دینی ما همواره بر مدارا، تحمل و توسل به صلح و آشتی بوده است و اسلام دین رافت، رحمت و سیره پیامبر اسلام (ص) مبتنی بر عطوفت است. قرآن کریم علت غایی رسالت پیامبر اکرم (ص) را برای جهان رحمت می داند، مضافا بر اینکه ارزش هایی چون عدالت، صلح و همزیستی مسالمت آمیز را در آموزه های خود در همه ابعاد زندگی بشر ترویج می کند و ارتقا می بخشد.

رئیس جمهور ادامه داد: این واقعیتی تلخ است که تروریست ها انواع خشونت ها مانند کشتار انسانها و تخریب اماکن مقدس، آثار باستانی و خرید و فروش زنان را به نام دین انجام می دهند. قتل عام انسانها، جفای آشکار در حق آموزه های صلح آمیز همه ادیان است که بر اساس آن کشتن یک انسان بیگناه همانند کشتن همه انسانهاست.

روحانی تفکرهای غلط را یکی از مسیرهای منتهی به خشونت دانست و گفت: توسعه نیافتگی و نیازهای مادی پاسخ داده نشده، بیکاری، فقر، نبودن امکانات زندگی و ناامیدی از دست یافتن به آینده قابل تحمل و ارزشمند بستری برای خشونت طلبی است.

وی تصریح کرد: این همان بلایی است که خاورمیانه و نیمی از جهان گرفتار آن شده اند و خودبرتربینی، ظلم و بی عدالتی در مقیاس ملی و بین المللی و تقسیم کشورها به خودی و غیر خودی خود به خود زمینه ساز فرهنگ خشونت و گسترش ناامنی در ابعاد بین المللی است و سایر انواع خشونت ساختاری همچون تحریم و تهدید نقض حقوق اساسی و آزادیهای اساسی چالشی جدی برای امنیت در نظام بین الملل است.

مداخلات خارجی و اشکالی از استعمار نو که سبب شده است جوامع توانایی های خود برای کاهش فقر و حذف زمینه های خشونت را از دست بدهند.

رئیس قوه مجریه در ادامه با بیان اینکه متاسفانه جهان امروز ما دستخوش فرآیندهایی است که این نابرابری ها را دامن می زند، گفت: برخی از این فرآیندها عبارتند از حکومت های مستبد که حقوق شهروندان خویش را به رسمیت نمی شناسند و حق مشارکت همگانی در سیاست گذاری را محترم نمی شمارند، موجبات افزایش فقر و توسعه نیافتگی را فراهم آورده اند، مداخلات خارجی و اشکالی از استعمار نو که سبب شده است جوامع توانایی های خود برای کاهش فقر و حذف زمینه های خشونت را از دست بدهند.

 رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فساد گسترده در نظام‌های اداری و مدیریت توسعه سبب می‌شود منابع کشورها به جای آنکه صرف ایجاد زیرساخت‌های توسعه پایدار شود، هدر رفته یا راهی سرمایه‌گذاری در کشورهای توسعه یافته شود و فقر بر جای بماند.

روحانی ادامه داد: استبداد و خودکامگی برخی حکومت‌ها که با نقض آزادی و حقوق بنیادین بشر باعث سرخوردگی و به حاشیه راندن اقشار آسیب‌پذیر شده‌اند. متاسفانه به همه این فرآیندها که می‌توان فهرست طولانی‌تری را نیز از آن ارائه کرد، مساله توسعه طلبی‌ها، انحصارگری‌های سیاسی و ژئوپلیتیک نیز نقش مهمی در پیدایش خشونت‌ها دارد. تلاش قدرت‌های جهانی برای تامین منافع خود و ناکامی در ایجاد قواعد لازم‌الاجرا در نظام بین‌الملل زمینه‌ساز این گونه خشونت‌هاست.

وی تصریح کرد: گرچه تشکیل سازمان ملل متحد یکی از دستاوردهای مهم جامعه جهانی است و این سازمان نیز تاکنون نقش تاثیرگذاری در نظام بین‌الملل ایفا کرده اما واقعیت ناخوشایند این است که سازمان ملل با همه موفقیت‌هایش در برابر بزرگی مسائلی که جهان ما با آن روبروست، کاستی‌های قابل توجهی دارد.

رئیس قوه مجریه با تاکید بر اینکه برآمدن خشونت، غروب انسانیت است، گفت: ما در این زمینه با این پرسش مواجه می‌شویم که چه باید کرد تا انسانیت نجات یابد و زندگی بر سیاره زمین با کیفیت بهتری ادامه یابد. تاکید بر تقویت مدارای فرهنگی و دینی و به رسمیت شناختن حقوق فرهنگی همه انسان‌ها، راهی به سوی کاستن از ظرفیت‌های بروز خشونت بر مبنای تمایزهای فرهنگی است.

روحانی افزود: سزاوار است در کنار یکدیگر اندیشه‌ورزی درباره اشکال آشکار خشونت و صورت‌های بارز بی‌عدالتی و ساز و کارهای غلبه بر آنها تقویت کنیم. ما توان آن را داریم که دهها فیلسوف، هنرمند، جامعه‌شناس، سیاستمدار، فعال جامعه مدنی، ورزشکار و شمار دیگری از شخصیت‌های معروف جهان را برای اندیشیدن درباره رفع خشونت، بی‌عدالتی و استقرار عدالت گرد هم آوریم و جامعه بشری را به در پیش گرفتن راه و روشی مطابق خردورزی همگانی برآمده از اندیشه عدالت و نفی افراطی‌گری، فرا بخوانیم.

وی ادامه داد: بنده تاکید می‌کنم برای پیشبرد مبارزه با خشونت و افراطی‌گری و گسترش فرهنگ صلح و مدارا، جهان نیازمند اقدامات اساسی و خطیر است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به چند موارد اشاره کرد.

کشورهایی که به شکل گرفتن تروریسم در این منطقه کمک، سازمان‌دهی و تامین مالی کرده‌اند، به صراحت از تروریست‌ها اعلان برائت کرده و تامین مالی مستقیم و غیرمستقیم خود را قطع کنند.

رئیس‌جمهور گفت: تعمیق گفتگو میان ملت‌ها، دولت‌ها و جامعه مدنی با هدف کاستن از سوء برداشت‌ها و تنازعات و نیل به تفاهم و همکاری بیشتر، تلاش در جهت بیشتر آموزش همگانی با بهره‌مندی از روش‌های پیشرفته تربیتی با هدف بسط فرهنگ صلح، تفاهم و مدارا، اهمیت نقش زنان، جوانان، علمای دینی، روشنفکران، دانشگاهیان، هنرمندان در گسترش دانش، اندیشه و احساس و باورهای دینی و ارتقای همکاری‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به منظور شتاب بخشیدن به روند مبارزه دسته‌جمعی با خشونت از مهم‌ترین اقدامات برای پیشبرد مبارزه با خشونت و افراطی‌گری است.

روحانی با اشاره به پیشنهاد خود برای مبارزه فوری با تروریسم و افراطی‌گری جاری در منطقه و جهان، اظهار داشت: کشورهایی که به شکل گرفتن تروریسم در این منطقه کمک، سازمان‌دهی و تامین مالی کرده‌اند، به صراحت از تروریست‌ها اعلان برائت کرده و تامین مالی مستقیم و غیرمستقیم خود را قطع کنند. همچنین در جهت مبارزه با تروریسم با کشورهای قربانی همکاری کرده و به آنها کمک‌های مالی، اطلاعاتی و نظامی کنند.

حسن روحانی تاکید کرد: کشورهای عراق و سوریه متحمل تلفات و صدمات جانی و مالی بی‌سابقه‌ای شده‌اند و کشورهایی که مسبب این صدمات بی‌شمار بوده‌اند، لازم است وظیفه تامین مالی برای جبران خسارت‌های وارده را بر عهده گیرند.

وی با اشاره به دومین پیشنهاد خود، افزود: کمک بین‌المللی برای بازسازی خانه‌های ویران شده، اماکن مذهبی تخریب شده و تاسیسات زیربنایی نابود شده بر اثر اقدامات تروریستی و خسارت‌های ناشی از عملیات نظامی مقابله با آن ضروری است.

همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فسادرئیس‌جمهور ادامه داد: با توجه به اینکه تروریسم از فضای فقر و بیکاری سرباز می‌گیرد، پیشنهاد سوم بنده این است تا با تاسیس صندوق بین‌المللی اشتغالزایی و توسعه برای کمک به رشد سرمایه‌گذاری در کشورهای قربانی تروریسم بین‌المللی، زمینه اقتصادی رشد تروریسم را از میان برداشته شود.

روحانی با اشاره به چهارمین و پنجمین پیشنهاد خود افزود: همکاری منطقه‌ای برای اصلاح نظام آموزش و پرورش عمومی و مدارس دینی در جهت مقابله با تفسیرهای افراطی، تکفیری و خشونت‌آمیز از آموزه‌های مذهبی ضروری است. باید حقیقت اسلام رحمانی را به جهانیان ارائه کرد.

وی گفت: طرف‌هایی که در مبارزه با این فتنه تروریستی جدی هستند، از طریق همکاری‌های منطقه‌ای، همکاری‌های لازم را از جمله در زمینه تبادل اطلاعاتی ساماندهی لازم را انجام دهند.

رئیس‌جمهور درباره ششمین و هفتمین پیشنهاد خود اظهار داشت: رسانه‌های ملی و بین‌المللی نسبت به آگاه‌سازی افکار عمومی در مورد تهدیدات تروریست‌ها و جلوگیری از سوء استفاده از خیل جوانان بیکار و به حاشیه رانده شده، برنامه‌ریزی جدی به عمل آورند.

روحانی همکاری جهانی برای مقابله با سوء استفاده تروریست‌ها از فضای مجازی از شبکه‌های اجتماعی را هشتمین پیشنهاد خود عنوان کرد و گفت: تروریست‌ها در رفت و آمد بین کشورها با مشکلات زیادی روبرو نیستند. کشورهای در مسیر ترانزیت تروریست‌ها باید با تقویت اراده سیاسی و مکانیزم‌های ضروری مسئولیت خود را در قبال بازگشت ثبات و امنیت در منطقه ایفا کنند.

وی همچنین تلاش جامعه بین‌المللی برای اصلاحات در سازمان ملل به ویژه شورای امنیت و کاربرد حق وتو را نهمین پیشنهاد خود عنوان کرد و افزود: حق وتو در موارد جدی، تهدید صلح و امنیت بین‌المللی عملا سازمان ملل را فلج کرده و تاکنون با موفقیت چندانی روبرو نبوده است. عدم کارآیی شورای امنیت در موارد جدی تهدید صلح و امنیت باعث تشویق متجاوز از یک طرف و سرخوردگی قربانیان و زمینه‌ساز اقدامات خشونت‌آمیز آنها از طرف دیگر شده است.

روحانی افزود: شایسته است روند این اصلاحات و بازپروری سازمان ملل از فلج‌های ادواری که گریبانگیرش می‌شود با اراده قوی‌تر از جانب جامعه بین‌المللی پیگیری شود.

رئیس‌ شورای انقلاب فرهنگی همچنین گفت: بنده پیشنهاد می‌کنم 18 دسامبر که سالروز تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1393 است، به عنوان روز جهانی علیه خشونت و افراطی‌گری نامگذاری شود. بدین وسیله یاد خون‌های به ناحق ریخته فراموش نمی‌شود و عزم جهانی برای مبارزه با خشونت و افراطی‌گری هر ساله حیات جدیدی خواهد یافت.

روحانی در خاتمه خاطر نشان کرد: امیدوارم کنفرانس تهران بتواند در پرتو هم‌اندیشی جدی با حصول تفاهم، رهنمودها و پیشنهادهای موثر و عملی در جهت اعتلای فرهنگ صلح و مدارا و مبارزه با خشونت و افراطی‌گری ارائه کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0



عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود